Jamie Dwyer lanceert website: Dwyer Online | Hoofdklasse Hockey Nederland

Jamie Dwyer lanceert website: Dwyer Online


‘s Werelds beste hockeyer Jamie Dwyer heeft samen met zijn Kookaburra teamgenoot en goede vriend Mark Knowles een website gelanceerd. Via deze website willen zij de internationale hockeygemeenschap toegang bieden tot een breed scala aan vaardigheden en oefeningen, allen uitgevoerd door Jamie Dwyer.
Dwyer heeft al jaren het idee, samen met zijn vriend Mark Knowles, om deze website op te zetten. Ze willen graag hun vaardigheden en kennis overbrengen aan collega-spelers, coaches en clubs. Dit doen ze door middel van video’s waarin ze technische vaardigheden laten zien en uitleggen voor spelers, maar ook tactische tips geven aan coaches.

Door de beperkte tijd die Dwyer heeft, met name vanwege zijn gezin en zijn eigen carrière als hockeyer, is het moeilijk om dit persoonlijk te doen. “Met de beschikbaarheid en het gemak van het internet is coaching online het antwoord,” aldus Dwyer. Op deze manier kunnen veel meer mensen van zijn expertise gebruik maken!
“We hebben al veel ervaring als spelers, maar ook op het gebied van coaching zijn we al ver. Ik heb bijvoorbeeld het clubteam Perth YMCC gecoacht. Daarnaast hebben Mark Knowles en ik veel clinics gegeven,” zegt de vijfvoudig beste speler van de wereld.
“Als u uw hockey spel naar het volgende niveau wilt brengen dan is Dwyer Online the place to be.”
Wil je training van Jamie Dwyer krijgen, of wil je als coach tips krijgen van de beste speler van de wereld? Koop dan nu een pakket op Dwyeronline.com en ‘get your game to the next level’!
Schrijf je nu in en ontvang 5 gratis video’s!

 

Reageer