Jesse Mahieu nieuwe hoofdredacteur HKH.nl | Hoofdklasse Hockey Nederland

Jesse Mahieu nieuwe hoofdredacteur HKH.nl

Oud-hockey international Jesse Mahieu wordt de nieuwe hoofdredacteur van hoofdklassehockey.nl. De 33-jarige oud-redacteur van VPRO’s Holland Sport en Paroolcolumnist begint op 1 april aan zijn nieuwe functie.
Voor hoofdklassehockey.nl is het van belang dat de website dwingender wordt op het gebied van nieuws, en de kwaliteit en creativiteit van de berichtgeving in korte tijd sterk worden verbeterd.
“Ik heb de afgelopen jaren veel media-ervaring opgedaan als redacteur van het televisie programma Holland Sport en als columnist van Het Parool, en nu wil ik dat graag inzetten om het ‘begrip’ hoofdklassehockey.nl een nóg prominentere rol te laten spelen in de hockeywereld. Mijn kennis, en contacten in de sport zullen hierbij goed van pas komen”.
Tijdens de spannende competitie-ontknoping, de play-offs en de Olympische Spelen zal hoofdklassehockey.nl scherp zijn én blijven in haar berichtgeving met een prachtige hockeytoekomst in het verschiet.

Comments (10)

 1. DER Forstaufseherrrrr

  Goed nieuws! nu nog een betere layout..

 2. Goed nieuws! Eindelijk wat kwaliteit en normale schrijfstijl…

 3. Sascha Tamarinof

  Gefeliciteerd, veel succes!

 4. En wat gebeurd er dan met Bas Brinkmann?

 5. Rogier & Natasja

  Gefeliciteerd!

 6. amsterdammer

  Jesse, gefeliciteerd, maak er wat van!

 7. Gefeliciteerd Jesse en Hoofdklassehockey.nl! Dat kan een mooie, nieuwe fase worden, met veel hockey-kennis en ervaring. Goeie actie!!

 8. Is dit geen 1 april grap

 9. Raoul hoyng

  Jesse,
  gefeliciteerd met je benoeming!
  Zie uit naar die combinatie van poetisch/journalistieke teksten. Kritisch, kruidig en autonoom. Want het kan en moet redactioneel inderdaad veel beter en neller.
  We volgen je!
  Met groet,
  Raoul Hoyng

 10. En Bas dan? Deed het toch goed?

Reageer