Joost van de Vijfeijken vertrekt naar Kampong

Pinoké aanvaller Joost van de Vijfeijken speelt vanaf volgend seizoen bij Kampong.

Van de Vijeijken speelde sinds 2010 voor de Steekneuzen. Bij zijn nieuwe club wordt hij weer herenigd met oude teamgenoten Sander de Wijn en Robbert Kemperman. Met hen speelde hij in zijn jeugd bij Union. In het persbericht dat de club vandaag naar buiten bracht vertelt de aanvaller ernaar uit te zien om weer met zijn oude teammaten te spelen. “Ik ben enorm blij dat ik vanaf volgend seizoen bij Kampong hockey. Ik ben ambitieus en wil graag de stap naar een hoger niveau maken.”

Bestuurslid tophockey Martin van Nierop: “Met Joost hebben wij een nieuwe spits van een type dat we nog niet hadden. Zeker met het vertrek van Weusthof waren we op zoek naar iemand die kan scoren.”

Om de nieuwe aanwinst voor te stellen maakte KampongTV een filmpje.

Comments (7)

 1. En dan zijn er mensen die als “insider” weten dat Kampong geen geld heeft en moet bezuinigen. als dat zo is kunnne ze toch nooit én Luypaert én vd Vijfeijken halen.

 2. Er is weer 175.000 euro losgekomen vanuit de gemeente.

 3. De drie kampong haters in 3, 2, 1….

 4. Blijft Meulenbroek dan wel? Wordt anders wel erg veel minuten sprokkelen voorin voor hem. Blijft jammer dat er zo weinig eigen (nieuwe!) jeugd doorstroomt. Zeker nu Dullemeijer waarschijnlijk ook niet meer op de velden bij H1 volgend seizoen te bewonderen is… Is de doorstroom van onder af wel erg beperkt. Zonde! Maar wie weet stroomt er nog iets door uit A1?

 5. Weusthof stopt toch, zoals in het bericht staat. 1 eruit, 1 erin, die Belg is geen spits..

 6. Doorstroom vanuit jeugd alleen Lars Balk.
  De rest richting Voordaan, mischien dat er vandaar uit nog iets terugkomt.

  De keeper mischien?

 7. En Dylan Vermeij dan ook naar Voordaan!

Comments are closed.