Jord Beekmans en Hidde Brink naar Pinoké

(c) Maurice de Wert

Pinoké heeft zich verzekerd van de diensten van Jord Beekmans en Hidde Brink. De 24-jarige Beekmans komt over van Bloemendaal, waarmee hij onlangs de EHL won. Brink (19) maakt deel uit van Jong Oranje en was de afgelopen twee seizoenen tweede keeper bij landskampioen Kampong.

Met beide aanwinsten hebben de Steekneuzen de selectie voor komend seizoen nagenoeg rond. Eerder werd al de komst gemeld van Marcus Child, Jake Smith, Alexander Hendrickx, Agustin Mazzili, Pepijn Scheen en Hugo van Reeken.

Gedwongen afscheid Derek van Essen

Tegenover de komst van Brink staat het vertrek van doelman Derek van Essen. Hij beëindigt zijn carrière als gevolg van een slepende heupblessure.

“We zijn erg happy met de komst van Jord en Hidde”, aldus commissaris tophockey Michiel Hilders. “Jord is een fysiek sterke, multifunctionele speler en Hidde is één van de grootste keeperstalenten met een enorme drive om het hoogst haalbare te bereiken. Natuurlijk betreuren we het gedwongen afscheid van Derek, maar we zijn blij dat we in Hidde een goede opvolger hebben gevonden.”

Bekijk het transferoverzicht in de aanloop naar het seizoen 2018-2019

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

HeleneFischer

Wat een verhaal!

hoihoi

Wat een verhaal?

Henk

haha mooi verhaal inderdaad. Je zou het bijna geloven.

tim

Had Hidde brink nou niet bij Schaerweijde Getekend ?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.