Joyce Sombroek is in Tokyo om corona protocollen te bewaken | Hoofdklasse Hockey Nederland

Joyce Sombroek is in Tokyo om corona protocollen te bewaken

De Nederlandse hockeyers en hockeysters ontvingen afgelopen week een handleiding van 80 pagina’s waarin alle corona maatregelen werden aangekondigd. Arts Joyce Sombroek, die in het verleden keepster was van Oranje, is in Tokyo om ervoor te zorgen dat alle Nederlandse atleten deze corona maatregelen zullen respecteren.

Handen wassen, afstand houden, een mondkapje dragen, twee dagen na je laatste wedstrijd het Olympische dorp verlaten en elke dag testen of je corona hebt opgelopen. Het zijn een aantal belangrijke maatregelen waar alle Nederlandse sporters en sportsters zich op de Olympische Spelen aan moeten houden. De Olympische Spelen in Tokyo gaan door, maar zullen onder strikte voorwaarden gaan plaats vinden.

Liaison Officer TeamNL

Joyce Sombroek is een van de Covid-19 Liaison Officers van TeamNL die ervoor gaat zorgen dat alle Nederlandse sporters deze voorwaarden zullen respecteren. Sombroek vertrok vrijdag naar Tokyo om aan haar ‘nieuwe baan’ te gaan beginnen. In Nederland werkt de oud-keepster van Oranje als arts. Twee jaar geleden maakte Sombroek al bekend dat zij nog lang niet klaar was in de hockeywereld. Joyce Sombroek zal er niet alleen op toezien dat de Nederlandse hockeyheren en dames de corona maatregelen respecteren in Tokyo, maar zal dit doen voor alle sporters van TeamNL.

 

Reageer