Kampong-dames hebben selectie rond

Foto © Marcel van der Looij

De nieuwe coach van Kampong dames 1, Stijn van Roosendaal, heeft zijn 18-koppige selectie rond. Daarin is een aantal nieuwe namen terug te vinden, namelijk Marianne van Dijk (foto, HGC), Dirkie Chamberlain (MOP), Lesle-Ann George (Zuid-Afrika), Jet de Graeff (Groningen), Mirte Jansen (MA1) en Laurien Leurink (MA1). Dianne Bos is een oude bekende; zij zette twee jaar geleden een stapje terug naar Dames 2.

Daarentegen zag de Utrechtse formatie Rocío Ybarra (HDM), Gemma Flynn (Nieuw Zeeland), Lotte Bant (Pinoké), Rosanne Steenbeek (Huizen), Daniek Dirkse van den Heuvel (onbekend) en Charlotte Bech (HIC) vertrekken. Marieke Dijkstra is overgestapt naar de functie assistent-trainer.

Zondag 11 september staat de eerste competitiewedstrijd thuis tegen HDM op het programma.

Selectie Kampong Dames 1
Berbel van Ass, Dianne Bos, Dirkie Chamberlain, Marianne van Dijk, Roos Drost, Lesle-Ann George, Jet de Graeff, Mirte Jansen, Maud van der Kamp, Belle van Meer, Malou Phenickx, Floortje Plokker, Lotte Samsom, Esther Termens, Marlies Verbruggen, Eline Verhagen, Mirte van der Vliet, Laurien Leurink.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

pim

Hoop talenten, maar gaan het lastig krijgen. Dijkstra na 7 wedstrijden weer tussen de lijnen? Waarom start ze eigenlik niet gewoon, wie voor de gek houden?

luuk

zijn er zeker niet steker op geworden.

jan

Ik ben ook benieuwd wanneer Dijkstra weer aansluit. Of kunnen ze dit jaar echt zonder? Volgens mij meer dan de helft uit eigen jeugd af al jaren (5?) op Kampong. Ik denk niet dat ze opgewassen zijn tegen OZ, HDM, Pinoke en Hurley. Die sla ik toch echt wat hoger aan.

Kenner?

Ik denk dat Marieke na vier wedstrijden al weer op het veld staat. Deze selectie zal het knap moeilijk krijgen denk ik.

pim

Het is voor elke club een geruststellende gedachte dat KZ meedoet en je dus sowieso geen laatste wordt. Daarnaast zit er niet 1 ploeg in de ovgklasse die over 3 wedstrijden van een hoofdklasser gaat winnen. Rdam en mop hebben denk ik een mindere selectie dan Kampong. HDM en Hurley gelijkwaardig en Pinoke en oz zullen wat meer kwaliteit hebben misschien. Echt in de problemen zal kampong niet komen toch?

peter

van Nierop bijna weggestemd als bestuurder Topsport door de dames.

Van playoffs naar degradatie….

mar-J

wordt een behoorlijk gestresst jaar met Marieke en Els Brouwer als overheersende en dominante begeleiding en veel selectieleden die daar helemaal niet op zitten te wachten

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.