Kampong-spelers krijgen eigen hockeyplaatjes

Ter afsluiting van het lustrumjaar, waarin het 75-jarig bestaan van Kampong Hockey is gevierd, komen PLUS Supermarkten en Kampong Hockey met een uniek hockeyplaatjesalbum van alle Kampong-helden: De sterren van Dames 1 en Heren 1 en de jeugdspelers.

Het boek wordt op woensdag 5 oktober om 15.00 uur officieel uitgereikt op Kampong. Lucien Holleman, Ondernemer PLUS Supermarkten, en Kees Roovers, voorzitter SV Kampong Hockey, overhandigen de eerste exemplaren aan een speler van Heren 1 en een jarige jeugdspeler.

De komende maanden kan iedereen ouderwets plaatjes sparen bij twee locaties van de nieuwe sponsor. Bij aankoop van 10 euro aan boodschappen kost een zakje met 10 plaatjes 10 eurocent. De boeken zijn vanaf donderdag 6 oktober ook verkrijgbaar voor €4,95 in beide filialen.

De hockeyplaatjesactie start op woensdag 5 oktober en duurt tot en met zaterdag 24 december.

Bron: Persbericht Kampong

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

….

Niet zo uniek, is al vaker voor gekomen bij hockeyclubs. Vorig seizoen was het nog bij de hockeyclub in Zutphen in combinatie met Albert Heijn en andere ondernemers.

haha

Voor geld toe zou ik ze nog niet willen hebben

Hans

Zuurpruimen!
Hartstikke leuk toch.

Henk de Vries

Ergens vind ik het wel mooi. Nu kunnen al die mannetjes die het net niet maken in het eerste van Kampong hun eigen plaatjes boven hun bed hangen en fantaseren over hoe mooi het had kunnen zijn.

Bram

Ben toch wel benieuwd op welke plaatjes nu een run komt!

Kenner?

De damesplaatjes natuurlijk!!!!!!!!!!

Bram

Dat snap ik, maar welke dame? En de meisjes willen natuurlijk de leukste gast!! wie o wie?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.