Kampong versterkt zich met Spaanse Oriol Malgosa Forrellat

Kampong heeft zich versterkt met de Spaanse Oriol Malgosa Forrellat, dat bevestigt coach Michiel van der Struijk. De Spanjaard komt dit jaar studeren in Nederland en heeft onderdak gevonden bij de Utrechtse club. Zijn broer Marcel Malgosa Forrellat speelde in het verleden ook een jaar voor Kampong. Hij komt over van Valles Esportiu. Ook Thijs de Wert, broer van Sjoerd de Wert, is een nieuwe naam in de selectie van Van der Struijk.

Verder hebben Bram Weers, Daan Dullemeijer (beiden JA1) en Daan Lemmens (Were Di) zich in de selectie gespeeld, en komen Laurence Docherty en Floris de Ridder over van Bloemendaal. International Sander de Wijn (foto rechts) blijft Kampong dit seizoen gewoon trouw.

Floris van den Bos heeft de selectie net niet gehaald. Joost van den Berg (SCHC), Melchior Looijen (Laren) en Jordi Clapes (Club Egara) zijn uit eigen wil vertrokken.

Selectie Kampong heren 1
Ramon Alegre, Bruno van den Bosch, Erik Bouwens, Quirijn Caspers, Michiel Dijxhoorn, Laurence Docherty, Floris de Ridder, Daan Dullemeijer, Philip Engelkens, Derek van Essen, Constantijn Jonker, Daan Lemmens, Bob Looij, Oriol Maltosa Forrellat, Lukas Siebinga, Bram Weers, Thijs de Wert, Sjoerd de Wert, Sander de Wijn, Jelle Wiersma.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.