Karel Klaver stopt na dit seizoen als assistent trainer/coach van Pinoké Dames 1 | Hoofdklasse Hockey Nederland

Karel Klaver stopt na dit seizoen als assistent trainer/coach van Pinoké Dames 1

Karel Klaver en Pinoké hebben na een tussentijdse evaluatie besloten om hun samenwerking na dit seizoen te beëindigen. De club geeft aan dat dit met veel waardering voor elkaar tot stand is gekomen. Van beide kanten wordt teruggekeken op een bijzonder mooie periode, waarin het eerste Damesteam van Pinoké is uitgegroeid tot een vaste waarde in de Hoofdklasse en richting de top vier aan het groeien is.

Ook in de zaal doet Pinoké Dames 1 de laatste tijd zeer goed mee met de onlangs behaalde landstitel. Daarnaast speelt Dames 1 binnenkort ook nog de halve finale voor de Gold Cup beker. Karel Klaver is
sinds 2019 assistent bij Dames 1 van Pinoké en heeft in grote en belangrijke mate meegewerkt aan dit succes.

Karel Klaver: ‘Ik heb een bijzonder mooie tijd gehad bij Pinoké, waarin we met Dames 1 grote stappen hebben kunnen maken. Het is gaan voelen als familie en ik zal Pinoké en Dames 1 in het bijzonder enorm gaan missen’. 

Coach Daan Sabel: ‘We hebben met Karel altijd heel goed samengewerkt en zijn Karel super dankbaar voor de belangrijke inbreng, die hij de afgelopen jaren heeft geleverd voor Dames 1 van Pinoké. We gaan er alles aan doen een afscheid in stijl te realiseren’.

Reageer