Keeper Le Roux nieuwe keeper Den Bosch

Begin augustus stuurde keeper Jacques le Roux een e-mail naar de redactie van Hoofdklassehockey.nl met het verzoek om een vacature voor hem te plaatsen op onze vacaturebank in verband met zijn zoektocht naar een Hoofdklasse-club. En dat bleek een succes, want de Zuid-Afrikaanse goalie heeft onderdak gevonden bij Den Bosch.

De sluitpost tekent voor één jaar bij de Brabanders en zal volgens Hockey.nl waarschijnlijk eerste keeper worden. Dit zal dan ten koste gaan van Camille van Emstede, die vorig seizoen als eerste keeper onder de Bossche lat stond.

Le Roux is de reservekeeper van Zuid-Afrika en zit momenteel met het nationale elftal in Zimbabwe wegens de Afrika Cup, en zal daardoor de eerste competitiewedstrijd missen.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Paul

degradatiekandidaat nummer 1

Koekie

2e keeper van hockeygrootheid ZuidAfrika,mijn hemel wat een beleid.

boschebol

houdoe!

Pieter

Klopt, degradatiekandidaat nummer 1 helemaal als ik lees dat ze de eerste 3 wedstrijden geen eens meedoen!

Menno Oude Groen

Ja de 3 zuid-afrikanen doen volgens mij de eerste wedstrijden niet mee, waarom hebben ze eigenlijk een andere keeper gehaald? Van Emstede heeft het vorige jaar toch helemaal niet slecht gedaan??

Francois

He is actually a very good keeper guys! I know he is the second choice for the South African team at the moment, but he is a up and coming keeper and will probably be the first choice in a couple of years. I agree to immediately put him as first choice for Den Bosch is maybe not the best idea, but he is a good keeper. Just give him a chance.

Groet uit Zuid-Afrika

Francois

Sam

Afgelopen zomer in Zuid-Afrika gehockeyd, draak van een keeper. Erg rare keuze dit.

sjon

Dit team en deze club verdienen het te degraderen met dit beleid. Dit is te genant voor woorden.

Mark

Ja inderdaad ik heb ook een aantal beelden gezien, maar hij heeft zijn momenten dat die echt een meerwaarde kan zijn! Vooral op corners is hij uitstekend, en hoezo verdienen team en club om te degraderen met dit beleid?? Ze nemen gewoon een buitenlandse keeper, er zijn 4 buitenlanders bij Den Bosch en de rest is ervaring en veelal eigen jeugd! Dus met dat beleid zit het echt wel goed!!

Roel

Vind het inderdaad een behoorlijk rare reactie Sjon, HC Den Bosch blijft een mooie club met een grote historie.

Deze keuze is misschien raar, maar er zijn meer clubs in nederland die er op los kopen…. en net als Mark zegt loopt er verder heel veel jeugd rond

vind het een slechtere ontwikkeling als ik weer eens hoor dat een 1e klasser er 2 buitenlanders bij heeft gekocht

Nicholas

Het is inderdaad niet zo’n beste keeper!Hoop voor Den Bosch dat ze erin blijven, want dat zou anders heel zonde zijn voor de topjeugd die er rondloopt!

Alex

Jaques is quite possibly better than the keeper Den Bosch has at the moment. Impossible for me to say, but the club would not take him over if they didn’t have confidence in him.

Im sure he will prove you all wrong.

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.