Kenny Bain vertrekt naar promotieklasser Laren - Hoofdklasse Hockey Nederland
Kenny Bain vertrekt naar Laren.

Kenny Bain vertrekt naar promotieklasser Laren

Zoals eerder aangekondigd wordt Hurley Heren 1 de komende jaren gevormd rondom een kerngroep van dragende spelers. Het meest opmerkelijk is het vertrek van Kenny Bain naar Laren

Aanvullend daarop is de club verheugd dat de komst van Laz Omrani aangekondigd kan worden. Omrani komt over van Den Bosch. Tegelijk hebben een aantal ‘oudgedienden’ van Hurley besloten een punt te zetten achter hun hockeycarrière op het hoogste niveau. Eén van hen is aanvoerder Thom Hayward, die zich na 8 jaren in Hurley Heren 1 gaat richten op zijn maatschappelijke carrière en zijn gezin met onlangs geboren zoon Miles. Bovendien gaat Thom Andy McConnell bijstaan in de functie van Commissaris Tophockey Heren, en daarnaast in Heren 2 spelen. 

Ook Gijs Buissant, Victor Plat, Roderic Schwirtz, Philip Thiadens en Justin Reid-Ross stoppen na dit seizoen met hockeyen in de Hoofdklasse. Ook van hen hoopt de club een aantal terug te zien in Hurley Heren 2.

Kenny Bain vertrekt

Tot slot maakt de favoriete Schot Kenny Bain vandaag bekend dat hij een overstap naar Promotieklasser Laren gaat maken. Kenny heeft negen jaar bij Hurley gehockeyd en de laatste twee jaar ook veel jeugd getraind en Jongens A1 gecoacht. Naast spelen in Heren 1 gaat hij zich ook bij Laren inzetten voor de jeugd: hij wordt Technisch Coördinator van de jongens-topteams. Kenny geeft ook training aan Dames 1 van Hurley, als het past in het schema zal hij daarmee doorgaan en kan de club Kenny dus ook volgend seizoen blijven zien op Hurley.

Reageer