KNHB maakt programma Hoofdklasse 2011-2012 bekend - Hoofdklasse Hockey Nederland

KNHB maakt programma Hoofdklasse 2011-2012 bekend

De KNHB heeft vrijdag het programma van de Hoofdklasse seizoen 2011-2012 bekend gemaakt. Bij de samenstelling van het programma is rekening gehouden met (op volgorde van prioriteit):
1. Op door-de-weekse speeldagen zoveel mogelijk regionale wedstrijden;
2. De EHL-kalender: Zo min mogelijk hinder voor de (niet deelnemende) clubs;
3. Gelijkmatige thuis- en uitverhouding;
4. Zoveel mogelijk dubbels voor clubs met zowel een heren- als damesteam in de Hoofdklasse.

Het programma kan nog wijzigen in verband met de EHL-indeling; dit betreft dan alleen een wisseling van rondes zes en acht bij de heren.

Klik hier om het programma te bekijken.

Comments (6)

  1. Kort erover heen gescand en de ‘dubbels’ zitten voornamelijk in de eerste helft van de competitie. Tweede helft komen de teams er bekaaid vanaf. Zal wel aan de EHL kalender liggen op dat moment.

  2. sinds wanneer speelt de promovendus niet meer tegen de kampioen??

  3. Hurley begint met 3 eitjes zeg. easy!

  4. Ach… ze komen elkaar allemaal twee keer tegen! Als je begint met 3 eitjes, dan krijg je later drie zware klussen achter elkaar….. Maakt allemaal niets uit.

  5. @Kenner? Eens. En als Hurley de drie eitjes slecht presteert, heb je helemaal de poppen aan het dansen. Bij drie toppers aan het begin kun je niks fout doen. En zo heeft elk nadeel wel z’n voordeel…

  6. Rick Mathijssen

    Fijn deze reactie uit mijn naam, heel volwassen. Hurley is het uiteraard eens met bovenstaande reacties; je krijgt ze allemaal…

Reageer