KNHB verlengt contracten Annan en Caldas tot en met Olympische Spelen in 2021 | Hoofdklasse Hockey Nederland

KNHB verlengt contracten Annan en Caldas tot en met Olympische Spelen in 2021

 

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) heeft de overeenkomsten met bondscoaches Alyson Annan (Nederlands Elftal Dames) en Max Caldas (Nederlands Elftal Heren) verlengd tot en met de opnieuw te plannen Olympische Spelen in Tokio. Het IOC (Internationaal Olympisch Comité) liet eerder deze week weten dat de Olympische Spelen 2020 vanwege het coronavirus niet in 2020 maar in 2021 gespeeld gaan worden.

De bestaande overeenkomsten met beide bondscoaches liepen echter per 1 december 2020 af. Jeroen Bijl, technisch directeur KNHB: “Het besluit van het IOC om de Olympische Spelen uit te stellen, was voor ons direct reden met beide bondscoaches in gesprek te gaan. Met zowel het Nederlands Elftal Dames als Heren waren we naar tevredenheid in voorbereiding op Tokio 2020. Beide teams zijn erbij gebaat de ingeslagen weg onder leiding van Alyson en Max voort te zetten. De overeenkomsten met beide bondscoaches hebben we daarom verlengd tot en met de Olympische Spelen in Tokio, ongeacht de data waarop de Spelen in 2021 gehouden worden.”

Het vertrouwen in Caldas en Annan is hoog. Want beide coaches krijgen een contract verlenging van de KNHB.
Het vertrouwen in Caldas en Annan is hoog. Want beide coaches krijgen een contract verlenging van de KNHB. Foto: Roel Ubels

Reageer