KZ verwelkomt Kaars Sijpesteijn - Hoofdklasse Hockey Nederland

KZ verwelkomt Kaars Sijpesteijn

De hockeyvrouwen van Klein Zwitserland hebben er een nieuweling bij: Inge Kaars Sijpesteijn, dat schrijft het AD/Haagsche Courant. Kaars Sijpesteijn komt over van het naar de Overgangsklasse gedegradeerde HGC.

De hockeyster is voor de club uit Den Haag de derde aanwinst sinds de zomerstop. Eerder kwamen Fleur Honing (HDM) en Frederique de Klijn (Rotterdam) naar de Steenbokken.

Comments (6)

 1. Poeh hé, da’s een opluchting dat er inmiddels niet meer staat dat Nina Staal naar KZ gaat! ‘t Was ook wel een beetje raar, zo’n bericht terwijl ze gewoon op hdm stond te trainen.

  Maar …. Hoofdklassehockey.nl, jullie moeten nog wel even het webadres van deze pagina aanpassen: daar staat nog altijd “nieuws/kz-verwelkomt-kaars-sijpesteijn-en-staal/”.

 2. Van Oostduin

  Inge Kaars Sijpesteijn leek mij wel toe aan een nieuwe uitdaging. Straalde bij HGC slechts zelden spelvreugde uit. Maar misschien heb ik dat gemist. Geen slechte speelster. Misschien vindt ze bij KZ meer geluk. Bij HGC blijft intussen wel heel erg weinig achter van de selectie van vorig jaar.

 3. dacht dat Sijpestijn ook nog niet zeker was. Ze wilde volgens mij eerst een paar keer meetrainen.

 4. Van Oostduin

  En wat doet Dominique Fortuyn? Blijft die bij HGC?

 5. Van Zuidduin

  Nina Staal wel naar KZ!!! Fortuyn blijft…

 6. Van Oostduin

  Gaat het wel helemaal goed? Op de hdm-site een daar stralend meetrainende Nina Staal te zien. Ben benieuwd naar de trainingsfoto’s van de HGC-dames en de daar gearriveerde nieuwe gezichten. Elk jaar weer verrassend deze periode.

Reageer