Maico Casella keert terug naar HGC - Hoofdklasse Hockey Nederland
Maico Casella keert terug naar HGC.

Maico Casella keert terug naar HGC

Jonas Gomoll (29 jr) maakt komend seizoen de overstap naar Heren 1 HGC. De Duitse aanvaller is afkomstig van Berliner HC, waarmee hij afgelopen seizoen om de Duitse landstitel speelde. Hij speelde eerder voor Rot-Weiss Koln waarmee hij meerdere keren landskampioen werd en de EHL won in 2016-2017. In seizoen 2014-2015 speelde hij in Heren 1 Den Bosch.

Gomoll doorliep alle Duitse nationale jeugdselecties en maakte deel uit van Jong Duitsland dat in 2013 wereldkampioen werd in New Delhi. Hij maakte zijn debuut voor het Duitse nationale team in 2014 tijdens de Champions Trophy in Bhubaneswar, India. Momenteel bereidt hij zich voor op het WK 2023. Hij heeft 52 caps.

Maico Casella Schuth (25 jr), Argentijnse aanvaller speelde seizoen 2019/20 en 2020/21 in Heren 1 HGC. Hij ging vorig seizoen naar Tilburg. Komend seizoen zal hij weer voor HGC uitkomen. Hij speelde in Argentinië bij San Fernando, Buenos Aires.

Casella debuteerde in 2015 in het Under 21 team van Argentinië. In 2016 won Argentinië hetPan American Junior ChampionshipinToronto. Hij scoorde toen 18 maal.Vanaf2017 maakt hij deel uit van het nationale team. Hij heeft 97 caps.

Bram Lomans: “Jonas is een sterke spits met een goede strafcorner en veel internationale ervaring. Paul van Ass: Maico kennen we natuurlijk goed. Ook hij is een ervaren aanvaller met een corner, die onze manier van spelen goed kent. Hij scoorde in zijn laatste seizoen bij ons 11 keer en we zijn blij dat hij weer terug is bij ons.”

Vertrek Johnston en Tanaka

Gordon Johnston ervoor heeft gekozen om terug te keren naar Canada om zo zijn maatschappelijke carrière daar weer op te pakken. Gordon kwam 1 seizoen uit voor HGC. Ook Kenta Tanaka heeft te kennen gegeven na 4 seizoenen HGC dichter bij zijn jonge gezin in Japan te willen zijn. Sayonara Tanaka-san!

Reageer