Marijn Veen maakt comeback en wordt meteen matchwinnaar | Hoofdklasse Hockey Nederland
Marijn Veen in actie in de EHL. Amsterdam wint de bronzen medaille door Der Club an der Alster te verslaan.

Marijn Veen maakt comeback en wordt meteen matchwinnaar

De dames van HGC en Amsterdam hebben vandaag de punten verdeeld. HGC kwam in het laatste kwart knap op voorsprong. Uiteindelijk werd Marijn Veen, die terugkwam van een langdurige blessure, de matchwinnaar door een minuut voor tijd de bal hoog in het dak van het goal te slaan.

Bij ZiggoSport liet HGC-coach Robbert-Jan de Vos het volgende weten: “We hebben goed gespeeld. We hadden graag met een paar minuten voor tijd de voorsprong vast gehouden. Helaas is dit niet gebeurd. Ons doel is nog steeds niet om de play-offs te halen. Het zou fantastisch zijn als we het gaan halen, maar het is bij ons niet het gespreksonderwerp van de week”.

Hard werken

Amsterdam-coach Robert Tigges liet bij ZiggoSport weten dat hij blij was dat zijn team alsnog een punt kon pakken: “Wedstrijden zoals deze zijn zwaar voor ons. We moeten het hebben van het harde werken. Met een man extra aan het einde van de wedstrijd hebben we het goed uitgespeeld. Ik vond ons in de wedstrijd eigenlijk beter, ongelukkig was er loon naar werken”.

Reageer