McRae in Olympische trainingsselectie, Hollywood niet

Foto © Ben Haeck - www.hockeyfotografie.nl

Jacklyn McRae (foto) is maandag opgenomen in de 27-koppige Olympische trainingsselectie van het Australische elftal, dat staat vermeld op de website van de Australische hockeybond. De verdedigster van Pinoké speelt sinds maart van dit jaar in het nationale elftal van haar geboorteland en speelde sinds die tijd onder andere de Champions Trophy in Amsterdam. Mocht McRae definitief geselecteerd worden voor Londen, dan zullen dat haar eerste Olympische Spelen worden.

Kate Hollywood kwam net tekort. De middenvelder van Rotterdam deed twee weken geleden in een aantal oefenwedstrijden tegen China een poging om opgenomen te worden in de Olympische voorselectie, maar dat lukte haar net niet. Hollywood zit nu weer in het nationale ontwikkelingsteam, een elftal waar speelsters voor worden geselecteerd die momenteel net niet goed genoeg zijn voor het nationale elftal en te oud zijn voor Jong Australië.

Olympische trainingsselectie Australië
Teneal Attard, Madonna Blyth, Fiona Boyce, Jade Close, Toni Cronk, Casey Eastham, Holly Evans, Anna Flanagan, Bianca Greenshields, Marnie Hudson, Emily Hurtz, Kate Jenner, Stacia Joseph, Rachael Lynch, Kobie McGurk, Jacklyn McRae, Claire Messent, Hope Munro, Georgia Nanscawen, Ashleigh Nelson, Megan Rivers, Jodie Schulz, Emily Smith, Jayde Taylor, Jade Warrender, Ashlee Wells, Kellie White.

Reageer