Meerderheid fans zien Raoul Ehren graag terugkeren naar Nederland | Hoofdklasse Hockey Nederland
De meerderheid van de Nederlandse fans zien graag Raoul Ehren terug keren naar Nederland.

Meerderheid fans zien Raoul Ehren graag terugkeren naar Nederland

Een meerderheid van de fans van Hoofdklassehockey zien graag dat oud-coach van Den Bosch Raoul Ehren terug keert naar Nederland. Een van de succesvolste actieve coaches op de hockeyvelden werd in 2021 gecontracteert door de Belgische hockeybond.

Afgelopen week liet de KNHB weten afscheid te nemen van Alyson Annan. Al snel gonsden de geruchten wie de succescoach van Oranje moest gaan opvolgen. Meerdere namen deden de ronde. Een van deze namen was oud Den-Bosch coach Raoul Ehren, die in februari 2021 een contract tekende bij de Belgische hockeybond.

De meerderheid van de Nederlandse fans zien graag Raoul Ehren terug keren naar Nederland.
De meerderheid van de Nederlandse fans zien graag Raoul Ehren terug keren naar Nederland. Foto: Roel Ubels

De coach heeft een contract tot en met het WK van 2022 in Spanje. De verwachting is dat de KNHB zal praten met de coach om hem te verleiden om weer terug te komen naar Nederland. Ook Janneke Schopman en assistent-bondscoach Jamilon Mülders lijken klaar te zijn om de Oranje dames te gaan leiden.

Vandaag werd tevens bekend gemaakt dat Jamilon Mülders voorlopig is aangesteld als bondscoach. De KNHB maakte wel bekend verder te gaan zoeken naar een coach die op de langere termijn de dames van Oranje kan coachen.

Je kunt niet meer stemmen

Wie gaat bondscoach Alyson Annan opvolgen?

Reageer