MOP oefent tegen India

De dames van MOP spelen woensdag een oefenwedstrijd tegen de Indiase nationale ploeg. Het oefenduel begint om 19.00 uur.

MOP heeft het zwaar in de hoofdklasse. De ploeg heeft een waslijst aan blessures en moet daardoor vechten tegen play-outs.

Zondag verloor de ploeg van Toon Siepman nipt van Kampong met 1-2 en aankomend weekend speelt MOP tegen hekkensluiter De Terriërs. De planning van de oefenwedstrijd is daarom erg opvallend, want de wedstrijd tegen het team van Jisse Waasdorp is erg belangrijk. Het duel moet MOP winnen om aansluiting te houden op HDM en Pinoké, die twee punten boven MOP staan.

MOP-verdedigster Marcella van der Poel vindt het duel met India ‘erg speciaal’. “Zoiets is hartstikke leuk,” vertelt Van der Poel aan Omroep Brabant. Van der Poel denkt niet dat een duel met een pittige tegenstander als India ongelegen komt voor zo’n sleutelwedstrijd.

“Zondag wordt erg belangrijk voor ons,” zegt Van der Poel. “Ik denk dat het oefenduel met India juist een goede voorbereiding is op die wedstrijd tegen De Terriërs. Met onze vechtlust moeten we van De Terriërs gaan winnen!”

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Bram

Ach, als je maar onderling plezier maakt toch??!!

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.