Nederlandse hockeyheren vertrekken vandaag naar Spanje om aan luchtvochtigheid te wennen
De Nederlandse hockeyheren vertrekken vandaag naar Spanje ter voorbereiding van de Olympische Spelen in Tokyo.

Nederlandse hockeyheren vertrekken vandaag naar Spanje om aan luchtvochtigheid te wennen

De Nederlandse hockeyheren zullen in aanloop naar de Olympische Spelen die over twee weken gaan beginnen, een week gaan voorbereiden in Spanje om alvast aan de hoge luchtvochtigheid in Japan te gaan wennen.

Vele teams zijn afgelopen week al gesignaleerd op de Spaanse hockeyvelden. De Argentijnse heren en dames, de Duitse dames en ook de Nederlandse heren zien Spanje, door de hitte en de luchtvochtigheid als de ideale plaats om zichzelf voor te bereiden op de Olympische Spelen in Tokyo.

In Spanje is de luchtvochtigheid afgelopen week ongeveer 76%. In Japan kan in de maanden Juli en Augustus een luchtvochtigheid tussen de 70 en 80% worden verwacht. De Nederlandse hockeyheren zien Spanje als de perfecte omgeving om alvast te gaan wennen aan de hoge luchtvochtigheid in Tokyo.

De Nederlandse heren komen niet meer terug naar Nederland en vertrekken na Spanje meteen richting Tokyo. Op 24 juli nemen de mannen het in de eerste speelronde op tegen België.

BEKIJK OOK:
Programma Nederlandse hockeyheren op de Olympische Spelen in Tokyo

Hoofdklassehockey volgt alle internationale toernooien waar de Nederlandse hockeyheren en hockeydames aan meedoen. Volg komende maand de site om alle updates, liveblog’s, samenvattingen en de eerste foto’s te zien van onze Oranje hockeyers.

Reageer