Nederlandse teams nemen hockeycomplex Málaga over

Het is deze weken een komen en gaan van Nederlandse hockeyteams aan de Spaanse zuikdkust. Met het winterweer in Nederland is het uitstekende klimaat aan de Costa del Sol een heerlijke bijkomstigheid. Dat ondervonden donderdag ook de teams van Hurley D1 en de heren van Voordaan en Alecto.

Voordaan arriveerde woensdagavond laat in Málaga en werkte direct een oefenduel af met de heren van Benalmadena in een voor Spaanse begrippen ijzige kou. Donderdag stonden de teams met ruim 20 graden hun trainingen af te werken. Hurley D1 trainde ruim 4 uur in Málaga. Ook Voordaan had twee trainingsessies gepland. Eerste klasser Alecto voegde zich, nadat men om 10u ‘s ochtends arriveerde in Málaga, in de namiddag bij Voordaan.

Allereerst trainden beide ploegen ruim een uur naast elkaar op het uitstekende waterveld in Málaga, alvorens men een trainingspartijtje inlaste.Er werd 2×20 minuten gespeeld. Dat Alecto de top-overgangsklasser met 2-0 de baas bleef was verrassend. Alecto speelt vrijdag haar eerste oefenduel op Spaanse bodem. Om 18:00u zijn de mannen van CD Málaga’91 de tegenstander van de ploeg van trainer Peter Hortulanus.

Voor de dames van Hurley staat er naast een training een wedstrijd op het programma tegen de dames van Hudito. De ploeg van trainer Marc Knigge komt om 13:00u aan op vliegveld Málaga en zal om 15:00u aantreden tegen de hoofdklasser. Voordaan werkt vrijdag weer twee trainingsessies af en sluit het sportieve gedeelte van het trainingskamp zaterdagmiddag af met een wedstrijd tegen HIC.

www.trainingskampspanje.nl

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.