Nieuwe Hockey Weekly vanaf donderdag weer op jouw club! - Hoofdklasse Hockey Nederland

Nieuwe Hockey Weekly vanaf donderdag weer op jouw club!

In HOCKEY Weekly 10 reageert technisch directeur van de KNHB Bert Bunnik op de kritiek na het ontslag van bondscoach Herman Kruis. ‘Het is nu overgekomen alsof er maar één evaluatie is geweest, maar er is met de coaches natuurlijk vaker gesproken over het proces.’ Ook spreekt Bunnik zich uit over de inhaalslag door internationale concurrenten. Hij wil een impuls geven aan de topsportleefstijl van Nederlandse hockeyers.

Zolang er geen nieuwe bondscoach is, werken de speelsters van het Nederlands elftal hun eigen trainingsprogramma af. De internationals van Den Bosch en Amsterdam trainen voorlopig extra met hun club.

Het Nederlands E-hockeyteam keerde met een zilveren medaille terug van het WK, waar vooraf op goud was gerekend. In de finale werd verloren van Duitsland. Bondscoach Läslo Heere sluit niet uit dat die ploeg de afgelopen tijd verstoppertje heeft gespeeld.

Verder in HOCKEY Weekly 10 een reportage over het state of the art complex van HC Den Bosch, een handige tip voor keepers, Sylvia Karres over een handboek voor ouders van sportieve kinderen en Naomi van As over Londen. Brengt de Haagse het Nederlandse WK bid van 2014 in gevaar?

Lees de nieuwe HOCKEY Weekly vanaf donderdag op jouw club, of kijk nu op www.hockeyweekly.nl.

Reageer