NIKE doet haar intrede in de hockeywereld - Hoofdklasse Hockey Nederland
Nike doet haar intrede in de hockeywereld

NIKE doet haar intrede in de hockeywereld

Het grootste sportmerk ter wereld heeft onlangs haar debuut gemaakt in het Nederlandse hockeylandschap. Nike heeft de ambitie om een select aantal hockeyclubs aan te kleden in de nieuwe Nike Field Hockey-kledinglijn. Hockeyclub Naarden is de eerste vereniging in Nederland die de velden gaat betreden met clubkleding met de ‘Swoosh’ op de borst. NIKE doet haar intrede in de hockeywereld.

Nike Field Hockey

De nieuwe hockeykledinglijn is net zo uitgebreid als de traditionele hockeymerken. Shirts, polo’s, rokjes maar ook gehele trainingspakken. Nike is groot in alle sporten en heeft de ervaring van de distributie van hockeykleding in de VS. “In de VS is Nike al langer succesvol met hockeykleding. Nu is Europa aan de beurt.” Aldus Jesse Herrema, vertegenwoordiger van Nike.

HC Naarden & Nike

De clubshop van HC Naarden bevat zo geheten ‘special design’ unieke wedstrijdshirts, voor zowel thuis- als uitwedstrijden. Daarnaast is het assortiment compleet aangevuld met hoodies, shirts, ¼ zip tops maar ook een rug- en sporttas. “HC Naarden is als grote vooruitstrevende club een perfect startpunt om onze voet aan de grond te zetten op Nederlandse bodem. We doen dat samen met onze partner HockeyDirect en kiezen daarmee voor een online distributie en sales model. HC Naarden, Nike en HockeyDirect passen naar onze mening uitstekend bij elkaar.” Aldus Jesse Herrema.

We zijn ontzettend trots dat wij als eerste hockeyclub in Europa een wereldspeler als Nike aan onze club mogen verbinden,” vindt Bea Berndsen, voorzitter van HC Naarden. “Nike is niet alleen een zeer geliefd merk onder onze jeugdspelers, maar staat ook bekend om zijn maatschappelijke initiatieven en innovatieve mindset. Dit sluit perfect aan bij de wensen en ambities van onze club. Daarnaast gaan we met de online levering via HockeyDirect mee met de e-commerce ontwikkelingen die we buiten de club al geruime tijd zien.”

Verenigingsconcept

Benieuwd naar het assortiment van Nike en de clubkleding van HC Naarden? Neem dan een kijkje in de clubshop van HC Naarden. HockeyDirect – retailpartner van de club – verkoopt exclusief de Nike hockeykleding. De leden van de club kunnen genieten van gemakken als: grootste assortiment – voor 22:00 besteld, morgen in huis – laagsteprijsgarantie – gratis retourneren en omruilen – en een deskundige klantenservice die 66 uur in de week klaar staat.

Voor meer informatie over het verenigingsconcept van HockeyDirect of wat Nike voor uw club kan betekenen, bekijk de partnership-pagina of neem contact op met Olaf Koning, Partnership Manager, via 06-18913226 of via olaf.koning@hockeydirect.nl

Reageer