Noud Schoenaker (Den Bosch) naar Pinoké | Hoofdklasse Hockey Nederland
Noud Schoenaker in actie.

Noud Schoenaker (Den Bosch) naar Pinoké

Noud Schoenaker speelt volgend seizoen voor Pinoké. De 24 jarige aanvaller is na Daniel Aarts de tweede speler van Den Bosch die volgend jaar zijn opwachting bij de Steekneuzen zal maken. 

“Vanzelfsprekend zijn we heel blij dat Noud volgend jaar bij ons komt spelen”, zegt commissaris tophockey Michiel Hilders. “Noud doet het de laatste jaren uitstekend bij Den Bosch; hij is een aanvaller die goed in een collectief kan spelen, maar ook met een individuele actie een goal kan maken. Wij kijken er naar uit om hem in het Pinoké shirt te zien”. 

De Steekneuzen melden verder het aanstaande afscheid van Tom van de Rijt en Pepijn Scheen. Van de Rijt geeft volgend jaar prioriteit aan zijn maatschappelijke carrière, Scheen vertrekt voor zijn studie naar Gent. “Tom is zeven seizoenen zowel binnen als buiten de lijnen een zeer belangrijk onderdeel van de groep geweest. De club is hem voor zijn jarenlange trouwe dienst zeer dankbaar. Het vertrek van Pepijn is ontzettend jammer voor de club, maar heel mooi voor hemzelf. Hij gaat een nieuw avontuur aan in Gent, waar hij ook uit zal komen voor de lokale hockeyclub La Gantoise. We zullen Pepijn zeker niet uit het oog verliezen en hopen hem over een aantal jaren weer op Pinoké te mogen begroeten,” aldus Hilders.   

Foto: Maurice de Wert

Reageer