Open training hockeyselectie Maccabi Games voor dames en heren

Maccabi Nederland biedt alle Nederlandse hockeyers met een Joodse achtergrond (Joodse ouders en/of grootouders) de kans om hun land te vertegenwoordigen tijdens een internationaal sporttoernooi. Komende zomer zal de 20ste editie van de Maccabiah plaatsvinden in Israël.

De Maccabiah ook wel “de Joodse Olympische Spelen” genoemd, is in grote het vierde sportevenement ter wereld met een totaal van 10.000 atleten uit tachtig verschillende landen.

Weer voor Goud

Maccabi Nederland heeft op gebied van hockey de schone taak om de eer hoog te houden. De afgelopen twee edities heeft de herenhockeyploeg goud gewonnen en het damesteam ook. Dit jaar staat de herenploeg onder leiding van coach Dider Meijer (hoofdcoach Almere D1) en Yaël Goudsmid (Hurley D2) heeft de damesselectie onder haar hoede.

Open training: 3 april om 19.00 op Xenios

Komende maandag, 3 april, organiseren beide teams een open instuiftraining voor iedereen die interesse heeft. Vanaf 19.00 ben je welkom op Xenios in Amsterdam. Alle niveaus en leeftijden zijn welkom om mee te komen trainen, meld je wel even aan van te voren via games@maccabi.nl.

Reageer

Contact Us