Oranje-keepster Adinda Boeren weer onder de lat - Hoofdklasse Hockey Nederland

Oranje-keepster Adinda Boeren weer onder de lat

Foto © Roel Ubels

Eén van de Oranje zaalkeepsters van bondscoach Joost van Geel die kans maakt op een plekje onder de lat tijdens het WK Indoor in Polen, Adinda Boeren, is na een paar weken afwezigheid door een bovenbeenblessure op de goede weg terug. De keepster van Rood-Wit (op het veld Bloemendaal, red.) stond gister in Arnhem weer tussen de palen.

Tijdens de eerste ronde in Eindhoven liep de keepster een scheurtje op in haar bovenbeen waarna Boeren met de fysiotherapeut van het Nederlands zaalteam aan de slag ging om zo snel mogelijk weer fit te worden. Na een aantal weken van afwezigheid heeft de international sinds vorige week weer haar legguards aan.

“Het scheurtje zit er nog steeds wel, maar er is duidelijk te zien dat het kleiner is geworden,” vertelt Boeren. “Vorige week kon ik weer meetrainen met Oranje. Dat ging goed, dus kreeg ik toestemming om dit weekend ook met mijn team mee te spelen. Ik kon gewoon weer voluit.”

Volgende week maakt bondscoach Van Geel zijn selectie bekend dat mee gaat naar het WK Indoor. Dan zal blijken of de blessure van de sluitpost consequenties met zich heeft meegebracht.

Reageer