Oranje-Rood strikt Japanse international Oikawa - Hoofdklasse Hockey Nederland

Oranje-Rood strikt Japanse international Oikawa

Oranje-Rood heeft de Japanse international Shihori Oikawa aangetrokken. De 27-jarige verdedigster heeft een tweejarig contract ondertekend bij de Eindhovense fusieclub. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De krant meldt ook dat Rocio Ybarra vertrekt bij Oranje-Rood. De Spaanse international had nog een contract voor één seizoen, maar heeft deze overeenkomst in goed overleg met de club laten ontbinden. Ibarra heeft namelijk in Spanje een baan aangeboden gekregen in het onderwijs.

Klik hier voor een volledig transferoverzicht voor het seizoen 2016-2017.

Comments (7)

 1. Wat een heerlijk vreemdelingenlegioen .

 2. Topcoach!

  Voor die kerel supermooi, voor Nederlands hockey supertriest…

 3. Stickafhouden

  Het gaat over de damesselectie maar er zal toch in de buurt van Eindhoven toch wel iets vergelijkbaars te vinden zijn. Of gaat Ze straks sushi maken daar?

 4. Lekkere xenofobie op het forum. De hoofdklasse is de beste club competitie ter wereld, buitenlandse toppers dragen hier alleen maar aan bij. Misschien tijd voor opkomende talenten om ook eens ervaring in het buitenland op te doen. Hoezo voetbal aan een andere standaard houden dan hockey? Zo blijft hockey altijd een amateur sport.

 5. En laat je eigen jeugd maar weglopen of schort het aan de jeugd opleiding misschien dat geld DAAR maar eens insteken ipv spelers van buitenaf halen

 6. Wel vreemd dat De Groof, Derkx en Ibarra weg gaan. Toch ervaren hoofdklasse speelsters en wat ze er voor terug halen zijn buitenlanders. Vind het inderdaad jammer voor de jeugd.

 7. De Groof simpel daag ga je geen punten mee winnen

Reageer