OVK (D): Jaïr Levie stopt einde seizoen als trainer/coach Alecto

(c) Alecto

Alecto heeft bekendgemaakt dat Jaïr Levie aan het einde van het seizoen stopt als trainer/coach van Alecto. Levie was bij de club uit Leiderdorp vele jaren actief bij de jeugd en sinds 2005 trainer/coach van het vaandelteam en technisch directeur van de club.

“Toen hij begon waren we afgedwaald naar de Tweede Klasse en Jaïr heeft dit perfect opgepakt. Een directe promotie naar de Eerste Klasse lag in de lijn der verwachtingen en was ook het doel, maar dat hij met z’n team direct doorstoomde naar de Overgangsklasse was voor de club een enorm groot kado!”, zegt Peter Spoorendonk, voorzitter van de Commissie Tophockey.

Nieuwe uitdaging

Dat de samenwerking tussen Levie en Alecto D1 nu stopt heeft puur te maken met het feit dat Levie zijn vleugels wilt uitslaan en op zoek is naar een volgende uitdaging. “Ik heb het tot op dit moment onwijs naar m’n zin bij Alecto D1. Dat we het dit jaar lastig hebben, kon je wel een beetje verwachten na de onverwachte promotie vorig seizoen, maar dat heeft verder totaal niks te maken met mijn keuze om te stoppen. Ik had de club waarschijnlijk ook verlaten als we eerste zouden worden, omdat ik me gewoon verder wil ontwikkelen”.

Levie maakt zijn klus bij Alecto dit seizoen gewoon af en heeft nog alle vertrouwen in een positieve afloop voor zijn team. “De tweede seizoenshelft gaan we anders inrichten dan de eerste seizoenshelft en verwacht daarom ook dat er een ander team staat met betere resultaten!”.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.