Parahockey Competitie 11-tal hockey start zondag 10 Oktober | Hoofdklasse Hockey Nederland
logo-wit-Parahockey-Nederland-ghockey

Parahockey Competitie 11-tal hockey start zondag 10 Oktober

Parahockey Nederland organiseert vanaf 10 Oktober aanstaande 6 competitiedagen voor de Parahockeyers in Nederland. Deelnemende ParaHockeyers spelen iedere competitiedag twee wedstrijden. Hoofdklassehockey steunt de organisatie en de competitie.

De 11-tal competitie ParaHockey

De competitie wordt op een A en B niveau gespeeld waardoor alle enthousiaste 11-tal spelers eigenlijk altijd een 11-tal op hun niveau krijgen. Iedereen stroomt in in het B-niveau en kunnen daarna naar A doorgroeien. Tijdens de wedstrijden zijn ParaHockeyers soms best fanatiek, maar buiten het veld is het één grote vriendenclub. ParaHockeyers ontwikkelen zich hier ook sociaal. Buiten het veld staan loyaliteit, gezelligheid en vriendschap voorop.

Parahockey Nederland heeft bewust voor de zondagen gekozen, omdat dan niemand in het gedrang komt met de club competitie. In het begin van het seizoen worden alle speeldata bekend gemaakt. 1-2 weken voor de 11-tal dag ontvang je een email met meer info over de eerstkomende speeldag. De 11-tal competitie staat gepland van 13.00 uur tot 18.00 uur. De eerste competitiedag staat gepland op zondag 10 oktober bij hockeyclub Schaerweijde.

Hoe werkt het?

Alle nieuwe spelers worden aan bestaande 11-tallen gekoppeld, zo mogelijk met een bekende vriend of vriendin opdat het makkelijker is het eens te proberen. Bevalt het niet dan kan je dit altijd bespreken. De 11-tallen zijn groot genoeg om veel te kunnen wisselen in geval van vermoeidheid of extra benodigde aanwijzingen van de coach.

Geef je je op als competitie lid, dan wordt verwacht dat je alle volgende zondagen er bent. Je bent lid van een 11-tal team dus bij verhindering graag altijd doorgeven (Iedereen kan wel eens geblesseerd, ziek of op vakantie zijn tenslotte).  Aan deelname 11-tal hockey zijn geen kosten verbonden met uitzondering van €5 prijzengeld per seizoen.

Heb je vragen? Geen probleem, stuur de organisatie dan via deze link een e-mail.

Tot ziens op zondag 10 oktober aanstaande op HC Schaerweijde.

Comments (1)

  1. gerritgarrits

    ikhebdezinin

Reageer