ParaHockeyers op hockeyclub Schaerweijde | Hoofdklasse Hockey Nederland
Coen van Bunge is zondag te gast bij de start van de parahockey 11-tallendagen.

ParaHockeyers op hockeyclub Schaerweijde

Komende zondag starten de eerste wedstrijden van de 11-tal competitie voor Parahockeyers. Vanaf 12.00 uur nemen nemen de eerste teams het tegen elkaar op. Op de openingsdag zal scheidsrechter Coen van Bunge tips en tricks geven.

Tips en tricks van scheidsrechter Coen van Bunge

Zondag 10 oktober vanaf 11 uur op veld 4-5 geeft Coen van Bunge een workshop tips en tricks ParaHockey arbitrage. Coen van Bunge is een Nederlands internationaal hockeyscheidsrechter. Hij is sinds 2003 actief in de Nederlandse Hoofdklasse en is ook regelmatig actief op internationale toernooien (EK, EHL, WK en Olympische Spelen). Op de Olympische Spelen in Tokyo floot van Bunge de Olympische finale. Van Bunge wordt gezien als (één van) de beste en invloedrijkste hockeyscheidsrechters van dit moment.

Coen van Bunge (rechts) is internationaal een erkend scheidsrechter.
Coen van Bunge (rechts) is internationaal een gewaardeerde scheidsrechter. Foto: Roel Ubels

Start 11-tal competitie

De start van de 11-tal competitie start op zondag 10 oktober 2021. Van 13.00 – 18.00 uur zullen alle wedstrijden op veld 4-5 van Hockeyclub Schaerweijde gaan plaats vinden. Een bijzondere competitie waarin ParaHockeyspelers met ambitie meespelen. Er zijn 8 teams, ieder team speelt twee wedstrijden. Wil jij meer weten hierover? 👉🏼 https:// hoofdklassehockey.nl/para-hockey/ 

De volgende 11-tal dagen zijn gepland op 21 november op de Huizer Hockey club in Naarden en op 12 december bij AHC Velp.

Selectiewedstrijden EK ParaHockey

Zondag 10 oktober op veld 4-5 vanaf 11 uur zijn er selectietrainingen voor het EK Parahockey. 

Reageer