Paul Philippe Kaufmann versterkt Den Bosch
Paul Philippe Kaufmann gaat in Nederland bij Den Bosch hockeyen.

Paul Philippe Kaufmann versterkt Den Bosch

HC Den Bosch heeft zich versterkt met middenvelder Paul Philipp Kaufmann. De veelzijdige middenvelder, die onlangs zilver won met de Duitse ploeg op het EK in Amstelveen en acte de présence zal geven op de aankomende Olympische Spelen, komt over van TSV Mannheim.

Kaufmann wordt bij HC ‘s-Hertogenbosch herenigd met coach Eric Verboom, met wie hij ook samenwerkt bij de nationale ploeg van Duitsland. Paul Philippe Kaufmann verheugt zich op een buitenlands avontuur in de Nederlandse hoofdklasse bij Den Bosch. Kaufmann is na Van Der Horst, Versteeg, Wijsman, Wotherspoon en Unterkircher de 6e nieuwkomer voor het Bossche eerste heren elftal.

Voorbereidingen Heren 1

Een deel van de selectie van Heren 1 begint begin augustus weer met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen, gedurende de dagen erna zullen verschillende spelers aanhaken die terugkomen van de Olympische Spelen en andere (internationale) toernooien. De voorbereidingen van zowel Heren 1 als Dames 1 zullen ter zijne tijd op de website van HC Den Bosch gepubliceerd worden.

Reageer