Pim Wijzenbeek volgend seizoen aan het roer bij heren Tilburg

Wijzenbeek MdW

Pim Wijzenbeek zal vanaf seizoen 2014/2015 de nieuwe hoofdcoach zijn van de heren van Tilburg, zo meldt de club op hun website. Hij volgt daar de vertrekkende Roger van Gent op.PimWijzenbeek

Wijzenbeek heeft zelf negen jaar hoofdklasse ervaring als speler en is zijn trainer’s carriere begonnen bij HC Eindhoven als assistent/speler. Na een aantal succesvolle jaren als hoofdcoach bij HC Eindhoven werd hij assistent bij HC Rotterdam en is sinds 2012 hoofdcoach bij de heren van SCHC die nu koploper zijn in de overgangsklasse.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Speler

Tilburg gaat de komende jaren voor een steady plek in de OVK

@Speler

Ben in ieder geval blij dat ze nieuw bloed in het elftal krijgen. Nu nog wat scorend vermogen en het komt wel goed. Hopen dat de hoofdklassewaardige verdediging nu niet massaal vertrekt…

jvdb

Wijzenbeek heeft de ‘ondankbare’ klus aangepakt na massale leegloop. Dat toont karakter en lef. Na degradatie is hij gebleven ipv weggerend. Velen voorspelden een rol in de kelder van de overgangsklasse. Maar nu speelt een bijeen gesprokkeld elftal voor de titel! complimenten voor spelers en begeleiders die dit met elkaar gedaan hebben.

Maar je mag er niet aan denken dat dit SCHC volgend seizoen Hoofdklasse speelt. Dat komt voor het team de club echt nog te vroeg vrees ik.

Kees

En nu is het afwachten wie volgend jaar gaat oogsten bij SCHC. Weet niet of de timing van de aankondiging nu zo gunstig is. Het scheelt Wijzenbeek in ieder geval heel wat reistijd volgend jaar.

@Kees

En knaken

Knaken

Kennelijk zitten de knaken bij Tilburg!

davdd

Zijn maar weinig coaches met het karakter om te blijven na een degradatie!!!

Het is een jongen uit het Zuiden dus deze club zal goed bij hem passen

ollie

Gebleven ipv weggerend? Waar had hij heen moeten rennen? Paar jaar Eindhoven, er uit gegooid bij Rotterdam en gedegradeerd met SCHC. Wie wil hem hebben?

davdd

Ik denk dat Tilburg wel interesse heeft.

Alternatieven

Tilburg wil Pim graag hebben anders was dit niet nu al bekend. Het is goed om de huidige begeleiding te vervangen als die er al zolang zit.

vuur

@davdd, heeft niks met karakter te maken, is een broodtrainer.

En als je uit het Zuiden komt passen alle clubs uit Zuiden goed bij je? wat een onzin allemaal.

Jacques

@vuur, alsof niet bijna alle trainers op dit niveau het voor hun broodwinning doen… Een nogal vreemde opmerking. Wijzenbeek is een prima toegewijde vent die past bij Tilburg en de overgangsklasse.

Knaken

Er zijn maar beperkt aantal trainers op overgangsklasse niveau die broodtrainer zijn. De club heeft goede keuze gemaakt. Huidige begeleiding krijgt deze groep niet maar aan het hockeyen en het is goed dat er een nieuwe wind gaat waaien.

brecht

@Jacques Wijzenbeek een prima toegewijde vent … hij is één van de grootste draaikonten van de hele hockeywereld. Besluiteloos en eigenwijs.

vuur

@jacques, ja dus geen vreemde opmerking natuurlijk, je loopt toch niet bij je baan weg als je niks achter de hand hebt? of jij wel?

SCHC

Wie gaat SCHC doen? wat hoort men in de wandelgangen?

Wissel

Die van Tilburg is vrij!

Alternatieven

SCHC is van slag en gaat playoffs straks niet eens halen!

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.