Pinoké-keeper Mars strikt international Laurens Goedgebuure voor clinic voor zaalkeepers

Foto © Ben Haeck – www.hockeyfotografie.nl

Op zaterdag 24 december zal de eerste GoalieTours Kerst Zaal Keepersclinic plaatsvinden in de Sporthallen Zuid te Amsterdam. Een mooi moment voor keepers om hun technieken in de zaal bij te spijkeren of te leren, want het is natuurlijk een heel ander spelletje in de zaal!

De clinic zal gegeven worden door Pinoké-keeper Diederik Mars, Harm Bruin van HIC en Laurens Goedgebuure van het Nederlands zaalhockeyteam en is van 10.00 uur tot 13.00 uur. Deelname aan de clinic kost 25 euro en er zijn nog enkele plaatsen over.

Wil jij leren hoe je uit moet lopen bij de strafcorner, een bloksliding moet inzetten of een hoge bal moet stoppen in de zaal, geef je dat nu op via GoalieTours@gmail.com. Vermeld daarin je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, club en team.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

n@ppie

Hmm leuk idee!! Maar komen er ook echte zaalkeepers om ze te trainen?

kareltje

@noppie, echte zaalkeepers ja, ze blijven binnen en gaan niet naar buiten.

n@ppie

Tja Mars en Bruin hebben geen ervaring als zaalkeepers..

lilian brouwer

hmm, ik denk dat dat wel meevalt. Ze leren de jeugd uitkomen in de zaal, redelijk essentieel onderdeel in de zaal. En ook de hoge bal goed stoppen is niet heel makkelijk. Volgens mij kunnen ze beide ook in de zaal keepen en snappen ze dat spelletje ook echt wel (Diederik heeft volgens mij ook gewoon in de zaal gekeept, dus hoezo geen zaalervaring (dat is slechts een aanname).

Henk

Uitkomen kan HARM erg goed…

Vraag maar aan were di..

Peter

Volgens mij hebben zowel Diederik als Harm meerdere jaren in de hoofdklasse zaal gekeept, dus ze zullen er wel verstand van hebben!!!

Vincent

Harm Bruin is een van de slechtste keepers die ik ooit op het niveau Overgangsklasse/ Eerste klasse gezien heb. En in de zaal is het ook geen toppertje!

Diederik Mars daartegen is een hele goede keeper, daar kun je echt iets van leren!

n@ppie

Nou nee. Harm heeft jaartje hoofdklasse zaal gekeept, Mars niet!

Le Roi

Fucking zuurpruimen. Gaat erom dat je kinderen inspireert en boeit. Leuk voor keepers, hoop op een mooie dag!

Robbie

Fantastisch initiatief!! Er wordt voor keepers niets gedaan in de zaal. Alleen eigen team trainingen en keepen in de zaal is daadwerkelijk anders dan op het veld! Goed gedaan Harm en Diederik.

pietje

Ik zou zeggen n@oppie ga kijken naar de trainingen voor je oordeelt. Mars is maar een paar keer nederlands kampioen jeugd zaalhockey bij Kampong geweest en heeft met Kampong Heren 1 en HGC 1 ook zaalhockey gespeeld. Goed intiatief van de heren. Zaalhockey keepen is gewoon erg leuk voor de jeugd.

Archibald

Komt Snickers of Twix ook?

hockeyer

Het gaat hier om inspireren van kinderen niet wat ze zelf doen!

Child

Met een Twix in de hand, een bros in mijn broekzak en een mars in mijnborstzak! We zijn compleet

Diederik Mars

Door de vele aanmeldingen is de locatie gewijzigd en wordt de clinic nu gehouden in de sporthal aan de boelelaan 46 in Amsterdam. Tot zaterdag

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.