Poll: Welk damesteam promoveert naar de hoofdklasse?

Terriers dames OVK

Aankomende zondag zal in de overgangsklasse de tweede helft van het seizoen van start gaan. Bij de dames is het in poule A bovenin ongekend spannend. De Terriërs, Rotterdam, Wageningen en Push doen alle vier nog mee om de eerste plek. In poule B zijn de grote kanshebbers Bloemendaal en Tilburg.

120520_Terriers_Rdam_Play_Off_4

Afgelopen weekend wonnen De Terriërs een inhaal duel tegen Were Di. Door deze overwinning nemen zij de koppositie over van Rotterdam in poule A. Met drie punten verschil tussen de nummer vier Push en koploper De Terriërs zal de strijd om de eerste plek bloedstollend spannend worden. In poule B hebben Bloemendaal en Tilburg een gat geslagen met de achtervolgers. Welk team speelt volgens jou volgend jaar in de hoofdklasse? Laat je mening hieronder achter of stem in de poll aan de rechterkant van de homepage.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Iemand

Ik denk dat De Terriërs kampioen worden in een wedstrijd tegen Bloemendaal, daarna weet Bloemendaal via play-off wedstrijden ook te promoveren. Mooi twee clubs uit Noord-Holland erbij!

Bart

Heb Rotterdam pas zien spelen, maar dat is niet zo veel. Terriers in poule A met Wageningen op plek 2.

In poule B hangt veel af van komende zondag bij Bloemendaal – Tilburg. De winnaar van die wedstrijd is vrijwel zeker van play-offs.

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.