Poll: Wie worden de landskampioenen van het seizoen 2013/2014? - Hoofdklasse Hockey Nederland

Poll: Wie worden de landskampioenen van het seizoen 2013/2014?

De dames van Den Bosch staan dit jaar voor de zeventiende keer op rij in de finale van de play-offs. Voor tegenstander SCHC, die dit seizoen op de eerste plek eindigde, is het de eerste keer dat het de eindstrijd mag aangaan. Bij de heren versloeg Oranje Zwart in een zinderende strijd Rotterdam in de halve finale. De tegenstander van de Eindhovenaren is Bloemendaal. Die club wist zich vorig weekend langs de nummer één Kampong te werken. 

Aankomend weekend zijn zowel bij de dames als de heren de finale van de play-offs. SCHC of Den Bosch, Oranje Zwart of Bloemendaal. Wie denk jij dat er dit seizoen met het kampioenschap vandoor gaan?

Laat je mening hieronder achter of stem in de poll aan de rechterkant van de homepage.

Comments (3)

  1. Kampioen?

    Tja, de bal is rond, vorm van de dag en ga zo maar door. Bij de vrouwen hoop ik op SCHC, leuker dan weer Den Bosch of Amsterdam en verder kijk ik geen damehockey, dus weet niet wie de beste is 🙂

    Bij de heren wordt het spannend, maar zet ik mijn geld toch op Bloemendaal. Ploegen zijn aan elkaar gewaagd, maar denk dat Jaap Stockman het verschil gaat maken!

  2. Ook hier komt de cup naar t Zuiden. OZ is de meest constante en heeft bak aan ervaring.

  3. Meer ervaring in het spelen van finales dan de spelers van Bloemendaal? Dat zie ik toch echt anders. Gaat iig een spannend gevecht worden. Beide ploegen aan het werk gezien afgelopen weekend en moet zeggen dat Bloemendaal op mij meer indruk maakte, en leuker spel om naar te kijken. OZ op goede dagen wel dodelijk efficiënt en superdegelijk, terwijl Bloemendaal veel kansen nodig heeft.

Reageer