Programma en overzicht EHL KO16

Woensdag start in Eindhoven de EHL KO16/Final4. Waar de heren van Kampong en Rotterdam vandaag hun achtste finales afwerken, heeft landskampioen Oranje Zwart nog een extra dagje rust. Bekijk hieronder het programma.

Kampong - Stroitel Brest EHL MdW17
Kemperman in de met 14-0 gewonnen wedstrijd tegen Stroitel Brest. Credit: Maurice de Wert

Rotterdam, dat volgend jaar geen EHL speelt, begint de eerste knock out wedstrijd, om 16:30 uur, tegen WKS Grunwald Poznan. Ondanks dat de Poolse formatie tot nu toe elke EHL editie van de partij was, schopten ze het in 2010 voor het laatste tot de laatste zestien. In de EHL poulefase van dit jaar verloor Grunwald Poznan met 4-1 van OZ.

De heren van Kampong spelen de laatste wedstrijd van de openingsdag (19:00 uur) en treffen daarin de verliezend finalist van vorig jaar, HC Dragons. De Belgen wonnen twee jaar geleden al brons ten koste van Rotterdam. Vorig jaar werden zij in de finale verslagen door Bloemendaal. Kampong speelt dit seizoen voor het eerst in de EHL en gooide tot nu toe hoge ogen door in de poulefase de grootste overwinning uit de geschiedenis te behalen. Met maar liefst 14-0 werd Stroitel Brest verslagen en ook Rot Weiss Köln werd vervolgens met 4-2 aan de kant gezet.

Oranje Zwart is donderdag pas aan de beurt. De nieuwbakken landskampioen speelt om 19:00 uur op eigen veld tegen het Engelse Surbiton HC dat nog nooit eerder EHL speelde.

Programma KO16

Woensdag 16 april

11:30 uur: Club de Campo Madrid – St. Germain HC

14:00 uur: Harvestuder THC – Uhlenhorst Mülheim

16:30 uur: Rotterdam – WKS Grunwald Poznan

19:00 uur: Kampong – KHC Dragons

Donderdag 17 april

11:30 uur: Real Club de Polo – Reading HC

14:00 uur: RC Bruxelles – Rot Weiss Köln

16:30 uur: Waterloo Ducks HC – Beeston HC

19:00 uur: Oranje Zwart – Surbiton HC

 

Op deze pagina is het volledige programma terug te vinden en zullen ook de uitslagen bijgehouden worden. 

 

Reageer