Razwan Mehmood Ahmed coach dames Klein Zwitserland - Hoofdklasse Hockey Nederland

Razwan Mehmood Ahmed coach dames Klein Zwitserland

Hockeyclub Klein Zwitserland heeft Razwan Mehmood Ahmed aangesteld als coach voor Dames 1 voor de komende 2 seizoenen. HCKZ is enorm blij met de komst van Razwan en ziet in hem de juiste man om KZ de komende jaren de volgende stap te laten maken.

Razwan is – na een lange carrière als hoofdcoach van vele 1e teams – afgelopen jaar succesvol geweest als assistent coach bij Heren 1 van Schaerweijde, die komend seizoen – als kampioen van de Promotieklasse – rechtstreeks promoveren naar de Hoofdklasse.

Klein Zwitserland Dames 1 maakte dit seizoen haar rentree in de Hoofdklasse en wist zich daar te handhaven. Individuele ontwikkeling van spelers gecombineerd met een optimale teamprestatie én plezier binnen de topsportcultuur, zijn de pijlers waarop Klein Zwitserland verder wil bouwen.

Daarbij is de ambitie om, binnen de huidige en ervaren selectie, ook ruimte te bieden aan spelers uit de eigen jeugdopleiding.

Razwan Mehmood Ahmed: ‘Het is een prachtige uitdaging bij een hele mooie club. Samen met de club en de speelsters die veel ambitie hebben, vind ik het mooi om verder te bouwen aan wat de afgelopen jaren is neergezet.’

Reageer