Reid-Ross alleen op troon in topscorerslijst

Nadat Rotterdam-aanvaller Roderick Weusthof lange tijd aan kop stond in de topscorerslijst van de Hoofdklasse, is de international sinds zondag van zijn troon gestoten door Pinoké-verdediger Justin Reid-Ross. Vorige week deelden beide strafcornerspecialisten al de nummer 1 positie, maar na zondag staat Reid-Ross alleen aan kop.

De Zuid-Afrikaanse international benutte zondag tegen Oranje-Zwart niet minder dan vier strafcorners en was daarmee de grote man aan Pinoké-zijde. Reid-Ross zet daarmee zijn totaal op 13 treffers. Weusthof zat daarentegen ook niet stil. De spits zette tegen Hurley drie treffers achter zijn naam en staat nu op 12 verzilveringen. De strafcornerspecialist van Bloemendaal, Olmer Meijer, staat met 9 doelpunten op een derde plaats.

Bij de vrouwen is er voorlopig geen concurrente voor topscorer Kim Lammers. De spits van Laren staat, nadat ze zondag weer goed was voor vier treffers tegen MOP, op een totaal van maar liefst 23 doelpunten uit negen duels en laat daarmee de nummers twee en drie, Maartje Paumen en Eva de Goede -die op negen doelpunten staan, mijlenver achter zich.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

frockey

aan de redactie: vergeten te melden dat roderick weusthof 1 wedstrijd minder gespeeld heeft ivm ehl verplichting?!

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.