SCHC-keepster Inge Vermeulen overleden

Inge Vermeulen, keepster van SCHC dames 1, is plotseling overleden. Vermeulen keepte al acht jaar in het vaandelteam van de club uit Bilthoven. Aanstaande dinsdagavond is er voor iedereen de gelegenheid om in het clubhuis van Stichtsche stil te staan bij haar overlijden.

Naast haar carriere bij SCHC maakte Vermeulen in 2008 haar debuut voor Oranje en in 2009 deel uit van de selectie die het EK won en derde werd op de Champions Trophy. De laatste jaren kwam Vermeulen uit voor haar geboorteland Brazilië. Met dat land wilde ze zich zien te plaatsen voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Op de site van Stichtsche heeft voorzitter Stephan van der Vat namens het SCHC-bestuur het volgende bericht geplaatst:

Inge VermeulenVandaag bereikte ons het schokkende nieuws dat Inge Vermeulen plotseling is overleden. 

Inge was acht jaar keepster van SCHC Dames 1 en als professional tophockey jeugd aan de club verbonden. Iedereen bij SCHC kende Inge als een enorm gedreven en gepassioneerde topsportster met een grote betrokkenheid bij onze vereniging. Inge was net dertig jaar geworden. 

Wij zijn enorm verdrietig en ontredderd, maar we kunnen niet anders dan haar keuze respecteren. Onze gedachten zijn bij haar familie en vrienden. 

Dinsdagavond a.s. tussen 19.00 en 22.00 uur is er voor iedereen gelegenheid om in het clubhuis samen stil te staan bij dit grote verlies. 

Hier kan dan ook het condeolance-register worden getekend. 

Condoleren kan ook online via deze link.

De redactie van Hoofdklassehockey.nl wenst alle betrokkenen veel sterke bij dit onverwachte verlies.

Comments (2)

  1. Heftig! Veel sterkte voor dames 1 en alle andere nabestaanden.

  2. Potverdorie

Reageer