Speelschema en uitslagen Hoofdklasse hockey play-outs 2022-2023 | Hoofdklasse Hockey Nederland

Speelschema en uitslagen Hoofdklasse hockey play-outs 2022-2023

Het speelschema van de play-outs 2022-2023 is bekend. De dames van Rotterdam en Bloemendaal proberen in de Hoofdklasse te blijven. Bij de heren zullen HDM en Schaerweijde er alles aan doen om handhaving te bewerkstelligen. Bekijk hier het speelschema en de uitslagen van de Hoofdklasse hockey play-outs 2022-2023.

Tijdens de play-outs wordt er nog gespeeld volgens het oude format. Het gaat om een best-of-three serie, waarbij de winnaar naar de Hoofdklasse gaat. Twee gewonnen wedstrijden betekent promotie. Bij een eventueel gelijkspel, zullen shoot-outs bepalen wie de winnaar wordt.

Bij de dames zullen Huizen en HIC gaan proberen om vanuit de promotieklasse te gaan promoveren naar de Hoofdklasse. Huizen zal hierbij moeten winnen van Rotterdam. Zij wonnen afgelopen seizoen de play-outs en plaatsten zich daarmee voor de Hoofdklasse dames. HIC moet winnen van Bloemendaal. Bij de ‘damus’ van Bloemendaal werd vorige week afscheid genomen van coach Dave Smolenaars.

HDM en Schaerweijde gaan proberen om bij de heren in de Hoofdklasse te blijven. Nijmegen en Hurley werden tweede en derde in de promotieklasse en nemen het tegen hen op.

Reageer