Speelschema Hoofdklasse hockey play-offs 2022-2023 | Hoofdklasse Hockey Nederland

Speelschema Hoofdklasse hockey play-offs 2022-2023

De finales gaan beginnen. Op zaterdag zullen de dames en de heren de eerste wedstrijd gaan spelen. SCHC en Amsterdam bepalen wie de nieuwe landskampioen gaat worden bij de dames. Bloemendaal en Pinoke strijden bij de heren om het landskampioenschap. Bekijk hier het speelschema en uitslagen van de play-offs 2022-2023.

Eindstand

Volgende wedstrijd

 

Spannende finale

Bij de dames zagen we een matige SCHC opereren tegen Hurley. Desalniettemin won Hurley in de tweestrijd. Amsterdam won knap de ontmoeting van Den Bosch. Hierdoor gaat Amsterdam samen met SCHC volgend jaar spelen in de EHL. Zaterdag spelen de dames eerst op Amsterdam. Op maandag is de return bij SCHC. 

Bij de heren won Pinoké knap beide wedstrijden van Kampong. Hierdoor plaatsen de Steekneuzen zich voor de tweede maal op rij voor de finale van de play-offs. Ook dit jaar is Bloemendaal de tegenstander. Zij wonnen van Rotterdam. 

LIVE op TV

Alle finale wedstrijden van de play-offs zijn LIVE te zien op TV. De NOS gaat de dames en de heren LIVE uitzenden. Bekijk hier waar deze wedstrijden gevolgd kunnen worden


 

Comments (6)

  1. Diederik Chevalier

    Tijden kloppen niet. Rotterdam-B’daal is verwisseld met de andere wedstrijd.

  2. Volgens mij kloppen de tijden niet helemaal?

  3. Kun je de wedstrijden bijwonen dmv het kopen van een ticket of is het mogelijk om te wedstrijden bij te wonen zonder ticket? Thanksies!

  4. Heeeey!!
    Ik heb helaas net naast het net gevist, en tot groot verdriet geen kaarten voor as maandag kunnen bemachtigen. Is er een platform waar mensen hun tickets verkopen als ze niet meer kunnen, vergelijkbaar met ticketswap bijvoorbeeld? Ticketswap heb ik mn meldingen al aan staan, maar helaas worden daar (nog) geen kaarten aangeboden. Hoop dat hier iemand nog de gouden tip heeft :)!!

Reageer