Start kaartverkoop FIH Pro League wedstrijden Nederlands Elftal Dames | Hoofdklasse Hockey Nederland
Eva de Goede in actie tijdens de FIH Pro League 2020-2021.

Start kaartverkoop FIH Pro League wedstrijden Nederlands Elftal Dames

Op woensdag 13 oktober en woensdag 10 november speelt het Nederlands Elftal Dames haar eerste twee wedstrijden in het nieuwe seizoen van de FIH Pro League 2021-2022. De Oranje Dames nemen het in het Wagener Stadion in Amsterdam op tegen België. De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) is gestart met de kaartverkoop voor deze wedstrijden.

Wedstrijden Nederlands Elftal Dames

Datum Team Tijd* Wedstrijd Locatie 
Woensdag 13 oktober 2021 Dames 18.00 uur Nederland – België Wagener Stadion 
Woensdag 10 november 2021Dames 18.00 uur Nederland – België Wagener Stadion 

*De FIH behoudt zich het recht voor om het wedstrijdschema (voor TV-doeleinden of andere onvoorziene omstandigheden) tussentijds te wijzigen. 

Huldiging Olympisch Kampioen

Bij de wedstrijd op 13 oktober worden de ‘gouden’ Oranje Dames gehuldigd als Olympisch Kampioen.

BEKIJK OOK:
Speelschema, uitslagen, topscorers en standen FIH Pro League 2021-2022

Kaartverkoop

Vanwege de versoepelingen van de coronamaatregelen kunnen de wedstrijden weer voor volle tribunes worden gespeeld. Kaarten voor beide wedstrijden gaan woensdag 29 september 10:00 uur in de verkoop via fihproleague.nl/tickets. Kaarten voor kinderen tot en met 14 jaar zijn beschikbaar vanaf € 10,00 per kaartje, kaarten voor volwassenen kosten minimaal € 15,00 per kaartje. 

Coronatoegangsbewijs

Wedstrijden van het Nederlands Elftal worden door de overheid aangeduid als professionele wedstrijden. Daarom geldt voor alle bezoekers van de wedstrijden de verplichting tot het kunnen tonen van een coronatoegangsbewijs.

Parkeren

Bezoekers kunnen parkeren op de parkeerplaats van het Amsterdamse Bos bij de Bosbaan. Vanaf daar is het ongeveer 15 minuten lopen naar het Wagener Stadion. Het stadion is ook goed bereikbaar met de fiets of het OV.  

Comments (3)

 1. Beste lezer
  Is het ook mogelijk om kaartjes voor andere wedstrijden dan 10 nov te boeken? Ik zie ze hier niet bij staan.
  Bedankt!
  Groeten
  Flore

  • Op dit moment is de kaartverkoop voor de herenwedstrijden nog niet mogelijk. Wanneer deze bekend raken, plaatsen wij een bericht op de site

 2. van der Steen

  Daarom geldt voor alle bezoekers van de wedstrijden de verplichting tot het kunnen tonen van een coronatoegangsbewijs. Geldt dit ook voor kinderen onder de 12 jaar

  Gr Marco,

Reageer