Start kaartverkoop FIH Pro League wedstrijden Nederlands Elftal Heren | Hoofdklasse Hockey Nederland
Jorrit Croon in actie tijdens de FIH Pro League in het seizoen 2020-2021.

Start kaartverkoop FIH Pro League wedstrijden Nederlands Elftal Heren

Op vrijdag 26 en zondag 28 november komt het Nederlands Elftal Heren voor het eerst in actie in de FIH Pro League 2021-2022. De Oranje Heren nemen het op tegen België. Beide wedstrijden worden gespeeld in Rotterdam. De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) is gestart met de kaartverkoop voor deze wedstrijden.

Programma

Datum Team Tijd Wedstrijd Locatie 
Vrijdag 26 november 2021 Heren 18.30 uur Nederland – België HC Rotterdam
Zondag 28 november 2021Heren 14.00 uur Nederland – België HC Rotterdam

Kaartverkoop

Kaarten voor beide wedstrijden gaan per vrijdag 5 november 10:00 uur in de verkoop via fihproleague.nl/tickets. Kaarten voor kinderen tot en met 14 jaar zijn beschikbaar vanaf € 10,00 per kaartje, kaarten voor volwassenen kosten minimaal € 15,00 per kaartje. 

Voor de dameswedstrijd komende woensdag van Nederland tegen België zijn ook nog kaarten te verkrijgen.

Coronatoegangsbewijs

Wedstrijden van het Nederlands Elftal worden door de overheid aangeduid als professionele wedstrijden. Daarom geldt voor alle bezoekers van de wedstrijden de verplichting tot het kunnen tonen van een coronatoegangsbewijs (CTB). Bij de ingang van het complex wordt het CTB samen met een geldig legitimatie- en toegangsbewijs gecontroleerd.

Parkeerkaarten nog niet beschikbaar

Op dit moment is het nog niet mogelijk parkeerkaarten aan te bieden. Kopers van toegangskaarten ontvangen bericht zodra de parkeerkaarten in de verkoop gaan, zodat zij indien gewenst een parkeerkaart kunnen aanschaffen.

Volg de FIH Pro League ook via social media: #FIHPROLEAGUE

Reageer