Start kaartverkoop WK Hockey Dames 2022
WK Hockey 2022

Start kaartverkoop WK Hockey Dames 2022

Van 1 tot en met 17 juli vindt de Hockey Women’s World Cup 2022 plaats. De wedstrijden worden deels in Spanje en deels in Nederland gespeeld. Rabobank is presenting partner in Amsterdam. De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) is vandaag gestart met de kaartverkoop voor de wedstrijden die in Nederland worden gespeeld. Deze wedstrijden vinden plaats in het Wagener Stadion in Amsterdam.

Spektakel voor hockeyfans

Zestien teams, verdeeld over vier poules, nemen het komende zomer tegen elkaar op in de strijd om de wereldtitel. Het toernooi belooft een mooi, internationaal hockeyspektakel te worden. Nu de kaartverkoop is gestart, kunnen hockeyliefhebbers van over de hele wereld hun plek op de tribune in zowel Nederland alsook Spanje zeker stellen.

Erik Gerritsen, algemeen directeur KNHB: “Het WK Hockey Dames 2022 is het grootste hockeyevenement van dit jaar. We vinden het fantastisch dat we, na twee jaar beperkende maatregelen, eindelijk weer kunnen uitkijken naar volle tribunes met hockeyfans uit alle windstreken. In het Wagener Stadion kan iedereen als vanouds genieten van mooie wedstrijden en sportieve strijd.”

Wedstrijdschema

Het complete wedstrijdschema staat gepubliceerd op wkhockey2022.com/wedstrijden. Indien Nederland of Spanje nummer twee of drie worden in hun poule, spelen zij de cross-overwedstrijd in hun thuisland.

Kaartverkoop

Kaarten voor de wedstrijden zijn vanaf nu te koop via wkhockey2022.com/tickets.

Parkeren

De KNHB vraagt bezoekers waar mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets te komen. Het is ook mogelijk parkeerkaarten aan te schaffen. Op de dagen waarop Nederland niet speelt, zijn parkeerkaarten te koop voor P1 (nabij het Wagener Stadion). Voor de overige wedstrijddagen kan een parkeerkaart worden gekocht voor de parkeergarage van RAI Amsterdam. De KNHB zet pendelbussen in van RAI Amsterdam naar het stadion. Parkeerkaarten kunnen direct bij aanschaf van de toegangskaarten worden gekocht.

Reageer