Steun Pinoké met het organiseren van het EK ParaHockey | Hoofdklasse Hockey Nederland

Steun Pinoké met het organiseren van het EK ParaHockey

Van 6 juli t/m 9 juli a.s. organiseert Pinoké in nauwe samenwerking met de Europese Hockey Federatie (EHF) en de KNHB het EK Parahockey. Dat is het Europees Hockey kampioenschap voor spelers met een verstandelijke beperking (het zgn. EHidC) . Er doen 10 teams uit 9 landen mee, verdeeld over 3 poules van verschillend niveau.

Het EK Parahockey zou eigenlijk in de zomer van 2021 worden gehouden, maar werd wegens Coronabeperkingen een jaar uitgesteld. Zowel de internationale staf als de die van Pinoké worden hoofdzakelijk vervuld door een grote groep enthousiaste vrijwilligers.

Pinoké wil hier een groots evenement van maken, waar de spelers, begeleiders en supporters met groot plezier op zullen terugkijken.

Dat gaat niet vanzelf en brengt behoorlijk wat kosten met zich mee. Naast een bijdrage die de club van de KNHB krijgt, zoekt de organisatie extra middelen. Hiervoor is Pinoké een crowdfundingsactie gestart in samen werking met het Gehandicaptenfonds en UniekSporten.nl . Pinoké is op zoek naar mensen die dit doel met een donatie – groot of klein – willen ondersteunen. Je helpt de organisatie al met een bedrag van € 10, € 25 of iets meer. Klik hier voor meer informatie over de crowdfundingsactie.  Deze actie loopt een maand vanaf 17 mei t/m 17 juni.

Alle donateurs zijn vanzelfsprekend welkom op het toernooi zelf. Bij grotere donaties is het mogelijk om een vermelding te krijgen in de vorm van een banner of ander soort vermelding. Indien gewenst wordt hierover na afloop van de crowdfundingsactie contact opgenomen .

Reageer