Thys keert terug bij Dragons - Hoofdklasse Hockey Nederland

Thys keert terug bij Dragons


Gister werd al bekend dat Jeffrey Thys vertrekt bij Rotterdam. Hij kon zijn werk in Antwerpen niet meer combineren met het hockeyen in de Havenstad. Kampong Rotterdam (heren) MdW De Ridder Thys

Vandaag is gebleken dat de Belg besloten heeft om, na een jaar afwezigheid, terug te keren bij zijn oude club, KHC Dragons in Brasschaat

Comments (3)

  1. Jammer dat Thijs alweer weg gaat. Nuttige aanvaller. Ben benieuwd of Rdam een vervanger haalt. Om echt mee te doen voor het kampioenschap zouden er toch weer 1 of 2 absolute toppers bij moeten. Kampong heeft zich goed versterkt, OZ ook, Bloemendaal lijkt klaar met Swann er weer bij en Amsterdam heeft n corner gehaald. Rotterdam is enige waar het nog stil is na het vertrek van Thijs en vd Berg. Wellicht Wilson en Edwards weer terug? Of Fuerste of Stralkowski?

    Wellicht worden er op of na het wk zaken gedaan. Ben ook benieuwd of andere ploegen zich nog versterken…

  2. @Lee, weet even niet wat Knowles en Child volgend jaar gaan doen. In mijn ogen twee hele goede spelers. Voorin is Rotterdam afhankelijk van J. Herzberger, ook een meer dan goede speler. Zou daar iets omheen kopen, en inderdaad een topcorner halen (ben zelf niet zo gecharmeerd van Stralkowski). En Bloemendaal klaar? Gaat dan geen playoff´s worden. De voorhoede voor volgend jaar (tot nu toe): Boon, Bovendeert en Aarts 2x. Boon en Bovendeert zijn vooral goed binnen de cirkel, echte afmakers. Hele andere spelers dan bv. Brouwer, Hofman en (al lang geleden) Dwyer. De broertjes Aarts zijn enorm talentvol, maar het is niet realistisch om daar nu al alles van te verwachten. Maken nog niet het verschil (zie Noord-Holland cup). Denk dat Bloemendaal van dat soort type spelers (snel, kunnen passeren vanaf het middenveld en afmaken) er minimaal een moet halen (van Kan?). Of Hofman doorschuiven naar de aanval en een top middenvelder halen (Fuerste, Ockenden, Kavanagh). Denk ook nog wel dat er zaken worden gedaan op of na het wk. Kampong is trouwens ook wel veel spelers kwijtgeraakt. Misschien niet de toppers, maar wel belangrijke clubspelers (zeker voor de breedte van de selectie). OZ en Amsterdam lijken naar mijn mening klaar voor volgend seizoen en hebben de sterkste selecties.

  3. En vergeet in het rijtje (Brouwer, Hofman en Dwyer) de Nooijer te vermelden (hoe dom kan je zijn :-)). Fuchs en Hauke ook wel wat voor Bloemendaal trouwens.

Reageer