Uitbreiding assortiment adidas KNHB-kleding - Hoofdklasse Hockey Nederland
Uitbreiding assortiment adidas KNHB-kleding

Uitbreiding assortiment adidas KNHB-kleding

Sinds september 2020 is in Nederlands hockeyland de complete kledinglijn van de KNHB te verkrijgen. Voorheen waren alleen de Thuis- en Uitshirts beschikbaar in de verkoop. Waar de bekende oranje/witte en zwarte/grijze shirts inmiddels langzaam uit de herinnering verdwijnen, zie je op de tribune vaker de nieuwe oranje en blauwe shirts.


Uitbreiding assortiment

Adidas en de hockeybond willen beter voldoen aan de vraag uit de markt en daarin de hockeyfans tegemoetkomen. In de huidige collectie zijn onder andere tanktops, hockeyrokjes, shorts en sokken opgenomen. Nu kunnen de (jonge) hockeyfans zich écht helemaal aankleden in een thuis- of uittenue. Wel zo leuk om tijdens de Pro League-wedstrijden in eigen land weer een Oranje-zee op de tribune te zien.

Trainingscollectie

Naast de uitbreiding op de wedstrijdkleding, is nu ook de gehele trainingscollectie te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan track jackets en broeken, trainingshirts, presentatie jackets en polo’s maar ook een regen- en winterjas. In deze kleding zie je de Oranje Heren & Dames wanneer ze geen wedstrijden spelen – dus wanneer zij trainen, bij het opkomen van het veld en tijdens interlandperiodes.

De adidas KNHB-collectie is te verkrijgen in de Official KNHB Shop op HockeyDirect. Ook is er vaak een verkooppuntpunt bij Pro League-wedstrijden in eigen land.

Reageer