Uitverkochte stadions in finale play-offs | Hoofdklasse Hockey Nederland

Uitverkochte stadions in finale play-offs

Dat hockey nog steeds ongekend populair is, blijkt wel uit de kaartverkoop voor de finale van de play-offs. Zowel bij Pinoké, Bloemendaal en SCHC is er geen kaartje meer te koop. Er zijn alleen nog tickets beschikbaar voor de wedstrijd Amsterdam tegen SCHC.

Kaartverkoop in halve finale viel tegen

Alle clubs bij de play-offs besloten dit jaar om meer te vragen voor de tickets voor de play-offs. Bij Bloemendaal werd er zelfs € 23,79 voor een ticket gevraagd.

Bij Pinoké bleek dat er in tegenstelling tot vorig jaar dan daadwerkelijk ook minder kaarten werden verkocht tijdens de halve finale. Afgelopen jaar waren alle kaarten uitverkocht, dit jaar waren er nog tickets beschikbaar.

Rotterdam liet via haar sociale kanalen weten dat het zou gaan om: ‘op is op’ en ‘kaartjes gaan hard’. Dit bleek uiteindelijk in de realiteit niet het geval te zijn. Tribunes bleven niet leeg, maar er was nog genoeg plek om vele fans te voorzien van een plek.

Finales uitverkocht

Waar de halve finales niet uitverkocht waren, bleek dit in de finale wel het geval te zijn. Binnen no-time waren alle kaarten bij Pinoké, Bloemendaal en SCHC uitverkocht. Kaarten voor Amsterdam, die in het Wagener Stadion spelen, zijn nog wel beschikbaar. Bestel hier alsnog je kaarten om te genieten van tophockey.

Reageer