Update Hoofdklasse vrouwen 4 maart

SCHC – Oranje Zwart 3-0 (2-0) De thuisploeg begon onwennig aan het duel tegen OZ. De spanning sloeg in de benen.Milou Koopman opende de score na 19 minuten.Nog voor rust verdubbelde Claire Verhage na een weergaloze actie van Sarah Jaspers de score 2-0. Na rust was het Verhage die met een backhandschot de marge op drie bracht.

HDM-Laren 1-5 (0-2) Kim Lammers had haar vizier weer op scherp staan. Met twee treffers voor en twee na rust nam zij bijna de gehele Gooise doelpuntenproductie voor haar rekening. Ploeggenote Carlijn Welten scoorde de vijfde voor Laren terwijl Victorie Feenstra de eer redde voor de thuisploeg. Laren was duidelijk een maatje te groot voor HDM dat al na tien minuten Duits international Maike Stöckel zag uitvallen.

KZ-Amsterdam 2-5 (0-2) Ook na de winterstop blijft Klein Zwisterland voorlopig nog zonder punten onderaan staan. Pay off kandidaat was oppermachtig en zag vijf verschillende speelsters scoren. KZ gaat het volgende week opnieuw proberen uit bij Hurley.

Pinoké – MOP 2-1 (0-0) Was MOP in september in Vught nog met 5-1 te sterk voor de Steekneuszinnen. Zondagmiddag trok Pinoké aan het langste eind. Drie minuten voor tijd besliste Charlotte Vega met haar achtste doelpunt van dit seizoen de wedstrijd voor haar ploeg.

Den Bosch – Hurley 2-1 (0-1) Een verrassing hing 36 minuten in de lucht aan de Oosterplas. Robey de Jong had de bezoekers in de achtste minuut verrassend op voorsprong gezet. Na rust stelden Lidewij Welten en Maartje Paumen orde op zaken.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.