Van der Pol blijft aan roer van KZ-dames | Hoofdklasse Hockey Nederland

Van der Pol blijft aan roer van KZ-dames

Eric van der Pol blijft onafhankelijk van het resultaat van de aanstaande play-outs ook volgend seizoen aan het roer staan bij de dames van Klein Zwitserland.

In de laatste fase van de competitie werd onder leiding van Van der Pol directe degradatie afgewend door onder meer overwinningen op Rotterdam, Oranje Zwart en HGC.

“De komende jaren zullen bij KZ gericht zijn op het spelen van tophockey met eigen jeugd. En Eric is met zijn aandacht voor zowel ontwikkeling van individuele spelers als de ontwikkeling van het team daarvoor de juiste persoon”, aldus Maarten van Heeswijk van de commissie Tophockey. “Eric leidde dit seizoen ook MA1 van de Steenbokken en heeft dus ook al een behoorlijke kijk op de wijze waarop KZ met jeugd wil omgaan en hoe dat nog beter kan.”

“Het positieve gevoel en het vertrouwen dat we in elkaar hebben wordt daarmee nog voor de belangrijke slotwedstrijden concreet gemaakt en dat tekent momenteel de werksfeer”, stelt Eric van der Pol.

Over de naderende ontknoping tegen de verliezer van de duels tussen MOP en Rood Wit wil Van der Pol nog het volgende kwijt: “Met dank aan de support van alle leden, ouders en vrienden hebben we als team kunnen verwezelijken niet rechtstreeks te degraderen en mogen we de uitdaging aan gaan te strijden voor ons behoud in de Hoofdklasse.”

De beslissende wedstrijden vinden plaats in het weekeinde van 28 en 29 mei met een mogelijke derde wedstrijd op 1 juni.

Bron: Persbericht Klein Zwitserland

Reageer